Toimitusehdot

Toimituskulut Suomeen 9,92 € (sis.alv 24%). Kaikki korut toimitetaan kirjattuna lähetyksenä lähimpään postiisi, mikäli pakkauksen koko sen mahdollistaa. Muuten toimitamme tuotteet postipaketteina.

Toimitusaika

Toimitusaika tuotteille on 1-4 viikkoa. Koska tuotteet tehdään käsityönä, piensarjoina, Ossa design pidättää oikeuden toimittaa tuotteet maksimissaan 30 päivässä. Jokaisen tuotteen kohdalla näkyy tuotteen varastotilanne, varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on 1 viikko.

Tuotteiden valmistus

Kaikki tuotteet ovat suomalaista käsityötä.

Tuotteiden materiaalit

Tuotteissa käytetyt materiaalit löytyvät tuotteiden sivuilta.

Tilausvahvistus ja tilauksen seuranta

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksen edistymistä voit seurata verkkokaupassamme sähköpostissa saapuvien ohjeiden mukaan.
Tuotteen lähettämisen jälkeen saat postin lähetystunnuksen sähköpostilla, jolloin voit seurata tuotteen saapumista lähimpään postitoimipaikkaasi.

Palautusoikeus ja reklamaatio

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Mikäli tuotetta on käytetty, kauppaa ei voi purkaa. Palautuskuluista vastaa kuluttaja ja palautus tehdään sitä lähetysmuotoa käyttäen, millä tuote on kuluttajalle toimitettu (esim. korut kirjattuna lähetyksenä).

Huom. Tuote ei ole käyttämätön, jos siinä on nähtävissä kulumisen merkkejä ja/tai likaa. Tuotteissa on oltava palautettaessa myös tuotelaput kiinnitettyinä.

Palautukseen ja reklamaation liittyvissä asioissa ota yhteyttä sähköpostilla.

Tuotepakkaus

Korut toimitetaan lahjarasioissa, valmiiksi paketoituna. Mikäli tilaus sisältää samasta sarjasta useamman tuotteen, pakkaamme tuotteet mahdollisuuksien mukaan samaan rasiaan. Mikäli toivotte että tuotteet toimitetaan eri rasioihin pakattuina, mainitkaa asiasta kenttään ”Tilauksen kommentit”.

Muut tuotteet toimitetaan asianmukaisesti pakattuina.

Virhevastuu

Ossa design pidättää oikeuden olla toimittamatta tuotetta, mikäli sivujen tuotetiedoissa on virheellisesti syötettyä tietoa.

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Ossa design
Vähäjärvenkatu 1 B
04400 Järvenpää

2.Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Juha Ollila
050 587 4541

3.Rekisterin nimi

Ossa design:n verkkokaupan asiakasrekisteri

4.Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötiedot kerätään Ossa design:n verkkokaupan asiakasrekisteriä ja tilausten toimittamista varten. Henkilötietoja voidaan käyttää myös markkinointitarkoituksiin.

5.Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään nimi, sähköposti ja puhelin

6.Säännönmukaiset tietolähteet

Käyttäjä antaa tiedot tilatessaan tuotteita Ossa design:n verkkokaupasta.

7.Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti.

8.Tietojen siirtäminen EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

9.Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötietoihin pääsee käsiksi vain Ossa design:n henkilökunta sekä teknisestä toteutuksesta vastaava taho. Henkilötietoihin pääsee käsiksi vain käyttäjätunnuksella ja salasanalla.